Log på
Eller opret konto

Klik interesseret og følg arrangementet på Facebook

Foredrag med Emil Erichsen - skipper på Havana

Ringsted Kongrescenter, Ringsted - 18. maj 2017
Sted Ringsted Kongrescenter, Ringsted Kategori Foredrag Dato og tidspunkt 18. maj 2017 - Kl. 19:00 - 21:00 Arrangør Tikko Hjemmeside ikke tilgængelig (+ gebyr)DKK 249,00  Bestil billet

"Det blev noget med at sejle" - Foredrag med Emil Erichsen - Skipper på Havana

I dette underholdende og eksotiske foredrag fortæller Emil om de mange oplevelser og erfaringer, som han gjort sig undervejs på rejserne med Havana. Han fortæller autentisk og energisk om livet som skipper, det at rejse jorden rundt, når man kun er i starten af 20’erne og det ansvar der følger med. Emil tager deltagerne med på en rejse ud i den store verden, og beretter også om, hvordan det har været at medvirke i “Kurs mod fjerne kyster”, og samtidig have hele Danmark med sig på eventyr.

Om Emil

Emil Erichsen er den fødte sejler. Passionen for at sejle går igen hos hele familien, og ligesom Emils far Mikkel Beha Erichsen selv voksede op på Nordkaperen med sin far (Troels Kløvedal), har Emil og lillebroren Theis arvet glæden ved sejlads. Som 11-årig overtog han selv rorpinden i sin første Optimistjolle. Siden blev det til masser af kapsejlads i Europajolle og på landsholdet i Laserjolle. Efter gymnasiet uddannede Emil sig til dykkerinstruktør og arbejdede på en dykkerskole på Bali. I sommeren 2013 kastede han sammen med sin lillebror Theis fortøjningerne for at tage ud på en 3 år lang jordomsejling. Det er blevet til de meget populære tv-programmer på TV2 “Kurs mod fjerne kyster”, der følger drengenes tur ud i den store verden med alt hvad dertil hører af udfordringer og eventyr. 
 

  Bestil billet


Samme event - andre muligheder

  2. maj 2017 i Skørping
 10. oktober 2017 i Aarhus C
 11. oktober 2017 i Fredericia
 12. oktober 2017 i Hjørring
 30. oktober 2017 i København S
 31. oktober 2017 i Nykøbing Falster

Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Modtag et personligt nyhedsbrev med arrangementer som matcher dine interesser og i dit område

 

Tikko ApS - Vestergade 63, 5000 Odense C | CVR: 36468696 - kontakt@tikko.dk