Log på
Eller opret konto

Nigiri sushi for øvede

Peder Lykke Skole, København S - 27. august 2017
Nigiri sushi for øvede
Sakana

Nigiri sushi for øvede er til dig, der ønsker at fordybe dig i forskellige skæreteknikker og træne nigiriteknikker.

I 2012 blev jeg introduceret til en nigiri teknik der tager 20 år at mestre. En teknik hvor du former de enkelte riskorn på en måde, så de smelter i munden på dig, når du tager den første bid af en silkeblød men fast nigiri. Det er ikke den teknik som deltagerne lære at lave. Men tæt på.

Du får mulighed for, at få justeret og finpudset din nigiri teknik samtidig med, at du introduceret til mere til mere ukendte fiskearter. Der vil selvfølgelig også være masser af tid til, at træne teknikkerne med fiskearter, som du ikke lige finder på et menukort hos sushirestauranter.

Det bliver nogle spændende timer, hvor vi går et spadestik dybere.

Hvem henvender kurset sig til?

Nigiri sushi før øvede er primært til dig, der:

– længes efter at blive endnu skarpere til at filetere en fisk.
– brænder for at lære at skære sjældne fisk til nigiri.
– ønsker at få udvidet din horisont med nye skæreteknikker.
– savner at få justeret dine nuværende teknikker.
– ønsker at få en mere dybdegående viden, om de teknikker der bruges til nigri.

Hvad lærer du på kurset?

Du lærer

– at filetere en dansk fisk, så du får en større forståelse af variationen af fiskearter.
– at klargøre fisk til sushi, som du ikke lige finder på et menukort.
– at bruge flere forskellige skæreteknikker til, at skære fisk til nigiri.
– vigtigheden i at få justeret teknikkerne, så du kan håndtere forskellige typer af fisk.
– at afpudse fisk, så den egner sig til at blive brugt til sushi.

Der til være tid til, at du får trænet håndteknikker, så du er blevet mere rutineret i at lave nirigi.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!

Pris

Alt i alt får du et 2-timers sushikursus, hvor du lærer at filetere en dansk fisk, klargøre og skære 3 forskellige sjældne fisk til nigiri. Du får justeret dine teknikker, tid til at træne teknikker og, fordybe dig i de håndteknikker der bruges til at lave nigiri. Din pris er KUN 675 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 27. august 2017 kl. 12.00-14.00 hos Peder Lykke skolen, Bryde Alle 25, 2300 København S.
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 22. august 2017

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Reference

Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Peder Lykke Skole
Brydes Alle 25 København S Hovedstaden 2300
675,00 kr.
Sted Peder Lykke Skole, København S Kategori Gastronomi Dato og tidspunkt 27. august 2017 - Kl. 12:00 - 14:00 Arrangør Sakana Hjemmeside Besøg hjemmesiden
Peder Lykke Skole, København S (Gastronomi)
Dato og tidspunkt 27. august 2017
12:00 - 14:00
Arrangør Sakana
Besøg hjemmesiden
Pris (+ gebyr)DKK 675,00  Bestil billet
Få billetter tilbage!

Nigiri sushi for øvede er til dig, der ønsker at fordybe dig i forskellige skæreteknikker og træne nigiriteknikker.

I 2012 blev jeg introduceret til en nigiri teknik der tager 20 år at mestre. En teknik hvor du former de enkelte riskorn på en måde, så de smelter i munden på dig, når du tager den første bid af en silkeblød men fast nigiri. Det er ikke den teknik som deltagerne lære at lave. Men tæt på.

Du får mulighed for, at få justeret og finpudset din nigiri teknik samtidig med, at du introduceret til mere til mere ukendte fiskearter. Der vil selvfølgelig også være masser af tid til, at træne teknikkerne med fiskearter, som du ikke lige finder på et menukort hos sushirestauranter.

Det bliver nogle spændende timer, hvor vi går et spadestik dybere.

Hvem henvender kurset sig til?

Nigiri sushi før øvede er primært til dig, der:

– længes efter at blive endnu skarpere til at filetere en fisk.
– brænder for at lære at skære sjældne fisk til nigiri.
– ønsker at få udvidet din horisont med nye skæreteknikker.
– savner at få justeret dine nuværende teknikker.
– ønsker at få en mere dybdegående viden, om de teknikker der bruges til nigri.

Hvad lærer du på kurset?

Du lærer

– at filetere en dansk fisk, så du får en større forståelse af variationen af fiskearter.
– at klargøre fisk til sushi, som du ikke lige finder på et menukort.
– at bruge flere forskellige skæreteknikker til, at skære fisk til nigiri.
– vigtigheden i at få justeret teknikkerne, så du kan håndtere forskellige typer af fisk.
– at afpudse fisk, så den egner sig til at blive brugt til sushi.

Der til være tid til, at du får trænet håndteknikker, så du er blevet mere rutineret i at lave nirigi.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!

Pris

Alt i alt får du et 2-timers sushikursus, hvor du lærer at filetere en dansk fisk, klargøre og skære 3 forskellige sjældne fisk til nigiri. Du får justeret dine teknikker, tid til at træne teknikker og, fordybe dig i de håndteknikker der bruges til at lave nigiri. Din pris er KUN 675 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 27. august 2017 kl. 12.00-14.00 hos Peder Lykke skolen, Bryde Alle 25, 2300 København S.
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 22. august 2017

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Reference

Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Nigiri sushi for øvede, gastronomi i København S den 27. august 2017


  Bestil billet

Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Modtag et personligt nyhedsbrev med arrangementer som matcher dine interesser og i dit område

 

Tikko ApS - Vestergade 63, 5000 Odense C | CVR: 36468696 - kontakt@tikko.dk