Log på
Eller opret konto

SPIS! Ude - Druen & Bønnen

Druen & Bønnen, Odense C - 15. september 2017
SPIS! Ude - Druen & Bønnen
SPIS! Odense Food Festival

Druen & Bønnen inviterer dig i anledningen af SPIS! Ude indenfor til en smagseksplosion af en tallerkenanretning.

 

Den lækre sæsoninspirerede tallerken indeholder 5 mundfulde, lavet på årstidens råvarer og udgør samlet en skøn frokostanretning eller et smagsfuldt og let alternativ til en flerretters menu. Druen & Bønnen har i forbindelse med SPIS! Odense Food Festival-ugen ladet sig begejstre af det fynske fodslag, som SPIS! lægger op til og er blevet inspireret til at indtænke danske klassiske velsmage i deres ellers franskorienterede koncept.

 

Tallerkenanretningen består af følgende lækkerier:

 

Lille smørstegt rødspættefilet fra fynske vande med sprødt rugbrød, kørvelmayo og syltede blomkål.

 

Fin kyllingeleverflan med glaserede rødbeder og puffet kartoffel.

 

Variation af svendborggris; medaljon af mørbrad og krydret pølse. Serveres med sauté af svampe og æble samt gastriksauce med brombær.

 

2 fynske oste med rosiner syltet i kastanjelikør.

 

Trifli af fynske blommer med madeiracreme og mandel crumble.

 

Normalt koster anretningen 199 kr. Men under SPIS! Ude kan du sætte tænderne i denne skønne anretning for bare 175 kr.

 

Når du køber din billet skal du huske at ringe til Druen & Bønnen og reservere bord til det tidspunkt i løbet af uge 37, som passer dig bedst. Du kan booke bord mandag - lørdag mellem 10.00 og 20.00.

 

Druen & Bønnen
Vestergade 15 Odense C Syddanmark 5000
175,00 kr.
Sted Druen & Bønnen, Odense C Kategori Gastronomi Dato og tidspunkt 15. september 2017 - Kl. 10:00 - 20:00 Arrangør SPIS! Odense Food Festival Hjemmeside -
Druen & Bønnen, Odense C (Gastronomi)
Dato og tidspunkt 15. september 2017
10:00 - 20:00
Arrangør SPIS! Odense Food Festival
Pris (+ gebyr)DKK 175,00
Arrangementet er afholdt

Druen & Bønnen inviterer dig i anledningen af SPIS! Ude indenfor til en smagseksplosion af en tallerkenanretning.

 

Den lækre sæsoninspirerede tallerken indeholder 5 mundfulde, lavet på årstidens råvarer og udgør samlet en skøn frokostanretning eller et smagsfuldt og let alternativ til en flerretters menu. Druen & Bønnen har i forbindelse med SPIS! Odense Food Festival-ugen ladet sig begejstre af det fynske fodslag, som SPIS! lægger op til og er blevet inspireret til at indtænke danske klassiske velsmage i deres ellers franskorienterede koncept.

 

Tallerkenanretningen består af følgende lækkerier:

 

Lille smørstegt rødspættefilet fra fynske vande med sprødt rugbrød, kørvelmayo og syltede blomkål.

 

Fin kyllingeleverflan med glaserede rødbeder og puffet kartoffel.

 

Variation af svendborggris; medaljon af mørbrad og krydret pølse. Serveres med sauté af svampe og æble samt gastriksauce med brombær.

 

2 fynske oste med rosiner syltet i kastanjelikør.

 

Trifli af fynske blommer med madeiracreme og mandel crumble.

 

Normalt koster anretningen 199 kr. Men under SPIS! Ude kan du sætte tænderne i denne skønne anretning for bare 175 kr.

 

Når du køber din billet skal du huske at ringe til Druen & Bønnen og reservere bord til det tidspunkt i løbet af uge 37, som passer dig bedst. Du kan booke bord mandag - lørdag mellem 10.00 og 20.00.

 

SPIS! Ude - Druen & Bønnen, gastronomi i Odense C den 15. september 2017


Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Modtag et personligt nyhedsbrev med arrangementer som matcher dine interesser og i dit område

 

Tikko ApS - Vestergade 63, 5000 Odense C | CVR: 36468696 - kontakt@tikko.dk