Log på
Eller opret konto

Betingelser

Tikko formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør.

Du kan på Tikko.dk betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Maestro, Mastercard, American Express og eDankort. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS, og Tikko gemmer ikke kortoplysningerne.

De købte billetter leveres som elektroniske billetter til den e-mail du indtaster i forbindelse med dit køb. Vær opmærksom på at du selv skal printe dine billetter, og medbringe dem til arrangementet. Der vil blive sendt en kvittering til din e-mail umiddelbart efter dit køb. Har du ikke modtaget din billet efter dit køb kan du henvende dig hos Tikko.

Alle priser er angivet inklusiv moms og andre afgifter.

Billetter erstattes ikke, hvis de mistes.

Billetter refunderes kun af arrangør og kun i tilfælde af aflysning.

Gebyr til Tikko refunderes ikke.

Tikko bærer ikke ansvar overfor kunden vedrørende arrangørers konkurser, aflysninger af arrangementer, anden betalingsstandsning eller andre reklamationer. Al henvendelse om dette skal rettes til arrangøren.

Tikko bærer ikke ansvar ved de problemer, som måtte opstå ved kopiering eller videresalg af billetter.

I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten. Billet-, kort- og evt. administrationsgebyrer refunderes ikke.

Tikko giver generelt ingen personlige data eller andre informationer indtastet på denne website videre til tredjemand.

Tikko forbeholder sig dog ret til at videregive navn, telefonnummer og e-mail til eventarrangøren, hos hvem du har foretaget en billetbestilling. De personlige data indsamles med henblik på levering af billetter samt for at yde vores arrangører den service, at de kan kontakte dig, hvis et arrangement bliver aflyst eller flyttet.

De data, som Tikko registrerer, er reguleret af 'Lov om behandling af personoplysninger'. Dataansvarlig er Tikko. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven. Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

Tikko tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.


Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Modtag et personligt nyhedsbrev med arrangementer som matcher dine interesser og i dit område

 

Tikko ApS - Vestergade 63, 5000 Odense C | CVR: 36468696 - kontakt@tikko.dk