Log på
Eller opret konto

Om Tikko

Tikko er din billetportal, der samler arrangører og livegæster. Med Tikko får du hurtigt et overblik over fede events og kulturelle oplevelser nær dig.

Som arrangør får du både en markedsføringsplatform samt et system, som nemt forestår al billetsalg og giver dig et let overblik over tilmeldte og økonomi. Du kan nemt, hurtigt og helt gratis oprette dine events, og herefter er du hurtigt i gang med billetsalget. 

Tikko samarbejder med en lang række arrangører af foredrag, kurser, koncerter, stand up, teater og andre events og kulturarrangementer, og vi forestår – helt gratis - salget af jeres billetter.    

For arrangører - gratis fordele ved Tikko

  • Det er gratis at oprette events. Når du uploader dit event, godkendes det hurtigt af Tikkos support og dit event er herefter online. 

  • Som arrangør får du din egen profil med adgang til statistik og overblik over salget af dine billetter og økonomien i dit arrangement.

  • Tikko giver dig et overblik over, hvem der kommer til dit arrangement. Du kan helt gratis udskrive en gæsteliste og sende dine gæster info om arrangementet.

Vi glæder os til at hjælpe dig med salget af dine billetter.  


Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Modtag et personligt nyhedsbrev med arrangementer som matcher dine interesser og i dit område

 

Tikko ApS - Vestergade 63, 5000 Odense C | CVR: 36468696 - kontakt@tikko.dk