Log på
Eller opret konto

Claus Meyer - om at forfølge sit potentiale

Musikkens Hus, Aalborg - 11. maj 2020
Claus Meyer - om at forfølge sit potentiale
Tikko

I mere end 30 år har Claus Meyer gennem et utrætteligt iværksætteri præget den danske madkultur og sat det nordiske køkken på det internationale gastronomiske landkort. Glæd dig til at høre Claus Meyer dele ud af sine erfaringer med at forfølge sin passion og glæden ved at se andre mennesker komme på sporet af noget, som de brænder for.

Fra kulinarisk mørke til gastronomiske utopier

Det lå ikke i kortene, at Claus Meyer skulle få så stor betydning for dansk madkultur. Som 18-årig forlod Meyer, hvad han selv kalder et ‘kulinarisk mørke’ på Lolland og rejste til Frankrig. Tilfældighederne ville, at Claus endte hos et konditorægtepar i Gascogne, der åbnede den unge lolliks øjne for mulighederne i maden. Claus Meyer fik i Frankrig et kald - han skulle hjem til Danmark og udvikle den danske madkultur.

Erfaringer fra 30 års iværksætteri med fokus på velsmag, ansvarlighed og sundhed

Claus Meyer formulerer ikke langsigtede planer for sit liv, og omfanget af virksomheden har aldrig været et mål i sig selv. Meyer er drevet af glæden ved at realisere de uforløste potentialer - om det er i det Nordiske Køkken, i Vridsløselille Statsfængsel, slumkvartererne i La Paz i Bolivia eller glemte bydele i Brooklyn, New York. Han ser muligheder i andre mennesker, de ikke selv ser. Og så elsker han processen med at samle folk, et hold, om opgaven.

Meyers Verden

Claus Meyer er grundlægger af Meyers, partner i Noma og ophavsmand til restaurant GUSTU i Bolivias hovedstad La Paz. Han er medejer af Michelin-restauranterne Agern og ASKA samt Great Nordic Food Hall på Manhattan. Claus Meyer har været vært på mere end 300 madprogrammer på DR1. Han har 30 koge- og bagebøger på samvittigheden, er Adj. Professor og er en af blot fire æresalumner fra Copenhagen Business School. Og så er han ridder af Dannebrog. Meyer stiftede i 2010 fonden Melting Pot, der har som mål - med velsmag som våben - at forbedre livet og fremtidsmulighederne for udsatte mennesker.

Glæd dig til en inspirerende aften, når Claus Meyer deler ud af sin enorme og smittende passion for gastronomi og for formålsorienteret virksomhed. Meyer giver også konkrete ideer til, hvordan du med en minimal investering af tid og kroner får et vidunderligt madliv, der desuden fremmer din og planetens sundhed. Foredraget slutter af med en Q&A, hvor du har mulighed for at stille dit spørgsmål til Claus Meyer.

 

Musikkens Hus
Musikkens Plads 1 Aalborg Nordjylland 9000
299,00 kr.
Sted Musikkens Hus, Aalborg Kategori Foredrag Dato og tidspunkt 11. maj 2020 - Kl. 19:00 - 21:00 Arrangør Tikko Hjemmeside -
Musikkens Hus, Aalborg (Foredrag)
Dato og tidspunkt 11. maj 2020
19:00 - 21:00
Arrangør Tikko
Pris (+ gebyr)DKK 299,00  Bestil billet

I mere end 30 år har Claus Meyer gennem et utrætteligt iværksætteri præget den danske madkultur og sat det nordiske køkken på det internationale gastronomiske landkort. Glæd dig til at høre Claus Meyer dele ud af sine erfaringer med at forfølge sin passion og glæden ved at se andre mennesker komme på sporet af noget, som de brænder for.

Fra kulinarisk mørke til gastronomiske utopier

Det lå ikke i kortene, at Claus Meyer skulle få så stor betydning for dansk madkultur. Som 18-årig forlod Meyer, hvad han selv kalder et ‘kulinarisk mørke’ på Lolland og rejste til Frankrig. Tilfældighederne ville, at Claus endte hos et konditorægtepar i Gascogne, der åbnede den unge lolliks øjne for mulighederne i maden. Claus Meyer fik i Frankrig et kald - han skulle hjem til Danmark og udvikle den danske madkultur.

Erfaringer fra 30 års iværksætteri med fokus på velsmag, ansvarlighed og sundhed

Claus Meyer formulerer ikke langsigtede planer for sit liv, og omfanget af virksomheden har aldrig været et mål i sig selv. Meyer er drevet af glæden ved at realisere de uforløste potentialer - om det er i det Nordiske Køkken, i Vridsløselille Statsfængsel, slumkvartererne i La Paz i Bolivia eller glemte bydele i Brooklyn, New York. Han ser muligheder i andre mennesker, de ikke selv ser. Og så elsker han processen med at samle folk, et hold, om opgaven.

Meyers Verden

Claus Meyer er grundlægger af Meyers, partner i Noma og ophavsmand til restaurant GUSTU i Bolivias hovedstad La Paz. Han er medejer af Michelin-restauranterne Agern og ASKA samt Great Nordic Food Hall på Manhattan. Claus Meyer har været vært på mere end 300 madprogrammer på DR1. Han har 30 koge- og bagebøger på samvittigheden, er Adj. Professor og er en af blot fire æresalumner fra Copenhagen Business School. Og så er han ridder af Dannebrog. Meyer stiftede i 2010 fonden Melting Pot, der har som mål - med velsmag som våben - at forbedre livet og fremtidsmulighederne for udsatte mennesker.

Glæd dig til en inspirerende aften, når Claus Meyer deler ud af sin enorme og smittende passion for gastronomi og for formålsorienteret virksomhed. Meyer giver også konkrete ideer til, hvordan du med en minimal investering af tid og kroner får et vidunderligt madliv, der desuden fremmer din og planetens sundhed. Foredraget slutter af med en Q&A, hvor du har mulighed for at stille dit spørgsmål til Claus Meyer.

 

Claus Meyer - om at forfølge sit potentiale , foredrag i Aalborg den 11. maj 2020


Samme event - andre muligheder

 20. april 2020 i Roskilde
 30. april 2020 i Odense C
  4. maj 2020 i Aarhus C
  5. maj 2020 i København V
 16. juni 2020 i Kolding
  Bestil billet

Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Modtag et personligt nyhedsbrev med arrangementer som matcher dine interesser og i dit område

 

Tikko ApS - Flakhaven 1, 1. sal, 5000 Odense C | CVR: 36468696 - kontakt@tikko.dk