Log på
Eller opret konto

AFLYST - Hamp i maden - Sund dansk hverdagsmad for begyndere

Culture Works, København N - 19. marts 2020
AFLYST - Hamp i maden - Sund dansk hverdagsmad for begyndere
Møllerup Brands A/S

Luk hampen ind i dit køkken - og lær at lave mad med hamp.

Gå selv på opdagelse med vores forskellige hampeprodukter og prøv kræfter med madlavning sammen med vores dygtige facilitatorer. Vi har strikket en hyggelig og læringsrig aften sammen, så grib din veninde/mor/kollega/partner under armen og kom til en sjov mad-workshop, hvor du bliver klogere på, hvordan man bruger Møllerups fire basis hampeprodukter i nemme smagfulde retter: ristede hampefrø, afskallede hampefrø, hampeolie og hampemel.

Hvad lærer jeg?

• Du lærer mere dybdegående om hvorfor, hamp omtales som en sund og næringsrig råvare

• Du får lov til selv at prøve at bruge alle fire basis hampeprodukter i udvalgte nemme hverdagsretter

• Du får tips og tricks til brugen af hamp i dit køkken

• Du bliver bombarderet med hampe-facts, dog ikke på et stykke hampe-papir, som for eksempel USA’s forfatning er skrevet på ;) Faktisk burde alt papir være lavet af hampefibre, da hampen kræver mindre plads og vand ved dyrkningen end træ gør, og samtidig ovenikøbet holder bedre end almindeligt papir.

Hvad får jeg ellers ud af denne aften?

• I løbet af aftenen vil vi lave og spise vi en lækker 3-rettes menu sammen, selvfølgelig med masser af hamp i

• Drikkevarer - hampeøl, hampete og vand er inkluderet

• Du får et opskriftshæfte til at tage med hjem

• En goodiebag med fire hampeprodukter fra Møllerup (værdi: 180 kr.)

Om hampeplanten

Hampeplanten har mere end 3000 års historie, men har desværre været lidt ”glemt” – eller i hvert fald ikke været så let tilgængelig – i en længere periode. Nu er den for alvor tilbage, som en spændende og næringsrig råvare til dit køkken. Hamp som fødevare er på ny blevet yderst populært på grund af et højt indhold af fiber, protein og omega og fordi planten er en bæredygtig afgrøde dyrket lige her i Danmark – og så naturligvis på grund af den gode smag.

 

NB: Menuen denne aften vil indeholde kød, gluten og laktose

Sted: 
Culture Works
Ryesgade 5, 2200 København N

Culture Works
Ryesgade 5 København N Hovedstaden 2200
350,00 kr.
Sted Culture Works, København N Kategori Gastronomi Dato og tidspunkt 19. marts 2020 - Kl. 18:00 - 21:00 Arrangør Møllerup Brands A/S Hjemmeside Besøg hjemmesiden
Culture Works, København N (Gastronomi)
Dato og tidspunkt 19. marts 2020
18:00 - 21:00
Besøg hjemmesiden
PrisDKK 350,00 (+ gebyr 20 kr)
Arrangementet er afholdt

Luk hampen ind i dit køkken - og lær at lave mad med hamp.

Gå selv på opdagelse med vores forskellige hampeprodukter og prøv kræfter med madlavning sammen med vores dygtige facilitatorer. Vi har strikket en hyggelig og læringsrig aften sammen, så grib din veninde/mor/kollega/partner under armen og kom til en sjov mad-workshop, hvor du bliver klogere på, hvordan man bruger Møllerups fire basis hampeprodukter i nemme smagfulde retter: ristede hampefrø, afskallede hampefrø, hampeolie og hampemel.

Hvad lærer jeg?

• Du lærer mere dybdegående om hvorfor, hamp omtales som en sund og næringsrig råvare

• Du får lov til selv at prøve at bruge alle fire basis hampeprodukter i udvalgte nemme hverdagsretter

• Du får tips og tricks til brugen af hamp i dit køkken

• Du bliver bombarderet med hampe-facts, dog ikke på et stykke hampe-papir, som for eksempel USA’s forfatning er skrevet på ;) Faktisk burde alt papir være lavet af hampefibre, da hampen kræver mindre plads og vand ved dyrkningen end træ gør, og samtidig ovenikøbet holder bedre end almindeligt papir.

Hvad får jeg ellers ud af denne aften?

• I løbet af aftenen vil vi lave og spise vi en lækker 3-rettes menu sammen, selvfølgelig med masser af hamp i

• Drikkevarer - hampeøl, hampete og vand er inkluderet

• Du får et opskriftshæfte til at tage med hjem

• En goodiebag med fire hampeprodukter fra Møllerup (værdi: 180 kr.)

Om hampeplanten

Hampeplanten har mere end 3000 års historie, men har desværre været lidt ”glemt” – eller i hvert fald ikke været så let tilgængelig – i en længere periode. Nu er den for alvor tilbage, som en spændende og næringsrig råvare til dit køkken. Hamp som fødevare er på ny blevet yderst populært på grund af et højt indhold af fiber, protein og omega og fordi planten er en bæredygtig afgrøde dyrket lige her i Danmark – og så naturligvis på grund af den gode smag.

 

NB: Menuen denne aften vil indeholde kød, gluten og laktose

Sted: 
Culture Works
Ryesgade 5, 2200 København N

AFLYST - Hamp i maden, gastronomi i København N den 19. marts 2020 (Sund dansk hverdagsmad for begyndere)


Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Modtag et personligt nyhedsbrev med arrangementer som matcher dine interesser og i dit område

Tikko ApS - Flakhaven 1, 1. sal, 5000 Odense C | CVR: 36468696 - kontakt@tikko.dk