Log på
Eller opret konto

Nikolaj Kirk & Nak og Æd

Scandic Sluseholmen , København SV - 6. september 2021
Nikolaj Kirk & Nak og Æd
FalaflenForedrag

 

Oplev et foredrag med Nikolaj Kirk på hjemmebane – i København

Nikolaj Kirk blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede i tv-programmer som Mad i kassen, Go’ morgen Danmark og ikke mindst det populære livsstilsprogram Nak og Æd om jagt og natur, som han laver i samarbejde med Jørgen Skouboe Møller.

Gastronomi er Nikolaj Kirks helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. Desuden kan du opleve et spændende Nikolaj Kirk foredrag om emnet. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj Kirk konstant efter nye teknikker rundt omkring i verden, som kan inspirere ham til nye retter. Inspirationen kommer ofte fra de mange små lokalsamfund, hvor han får lov til at være en del af kulturen for en stund for at kunne lære nye teknikker. Når Nikolaj Kirk laver mad, er det vigtigste for ham de mange grundteknikker, der ligger bag hver enkel råvare. Alle råvarer er ligeværdige ifølge Nikolaj Kirk, hvad end det er en dansk kartoffel eller en dyr trøffel!

 

Foredraget ”Nak & Æd” med Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk vil blandt andet fortælle om, hvordan han får inspiration til at arbejde kreativt med naturstoffet på tv. Hvorfor hedder programmet Nak & Æd? Smager en husmår godt? Det er nogle af de spørgsmål, Nikolaj vil svare på i foredraget. Han vil desuden fortælle om, hvordan han arbejder med programmet Nak & Æd, om hans holdninger til jagt og om vildtet, han går efter i de nye programmer. Derudover får du også svar på hvor Nikolaj får sin inspirationen fra og udfordringerne med at lave mad og TV ude i ”bushen”. Sidst men ikke mindst sluttes aftenen af med en omgang Q&A, hvor Nikolaj overrækker mikrofonen til publikum, der for mulighed for at stille spørgsmål om alt fra Nikolajs karriere til hans bogudgivelser.

-Det bliver en super spændende aften!


Om Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk er udlært fra Hotel Imperial og Hotel Baltik i 1992-1993. Han har været køkkenchef på diverse restauranter, men valgte i 2003 at blive selvstændig. Desuden har han udgivet bogen ”Beretninger fra fremmede køkkener” og "Ild - Eventyrlig mad". Få et underholdende og spændende indblik i hans gastronomi og programmet Nak og Æd med et Nikolaj Kirk foredrag.

 

Vi ser frem til en fantastisk aften på Scandic Sluseholmen.

Scandic Sluseholmen
Molestien 11 København SV Hovedstaden 2450
259,00 kr.
Sted Scandic Sluseholmen , København SV Kategori Foredrag Dato og tidspunkt 6. september 2021 - Kl. 19:00 - 21:00 Arrangør FalaflenForedrag Hjemmeside -
Scandic Sluseholmen , København SV (Foredrag)
Dato og tidspunkt 6. september 2021
19:00 - 21:00
Arrangør FalaflenForedrag
PrisDKK 259,00 (+ gebyr 20 kr)  Bestil billet

Køb trygt hos Tikko - også i coronatider

Du og dine billetter er i trygge hænder hos Tikko. Skulle der komme corona-restriktioner i vejen for gennemførelsen af et event, vil du nemt og lynhurtigt få refunderet dine billetter.

 

Oplev et foredrag med Nikolaj Kirk på hjemmebane – i København

Nikolaj Kirk blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede i tv-programmer som Mad i kassen, Go’ morgen Danmark og ikke mindst det populære livsstilsprogram Nak og Æd om jagt og natur, som han laver i samarbejde med Jørgen Skouboe Møller.

Gastronomi er Nikolaj Kirks helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. Desuden kan du opleve et spændende Nikolaj Kirk foredrag om emnet. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj Kirk konstant efter nye teknikker rundt omkring i verden, som kan inspirere ham til nye retter. Inspirationen kommer ofte fra de mange små lokalsamfund, hvor han får lov til at være en del af kulturen for en stund for at kunne lære nye teknikker. Når Nikolaj Kirk laver mad, er det vigtigste for ham de mange grundteknikker, der ligger bag hver enkel råvare. Alle råvarer er ligeværdige ifølge Nikolaj Kirk, hvad end det er en dansk kartoffel eller en dyr trøffel!

 

Foredraget ”Nak & Æd” med Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk vil blandt andet fortælle om, hvordan han får inspiration til at arbejde kreativt med naturstoffet på tv. Hvorfor hedder programmet Nak & Æd? Smager en husmår godt? Det er nogle af de spørgsmål, Nikolaj vil svare på i foredraget. Han vil desuden fortælle om, hvordan han arbejder med programmet Nak & Æd, om hans holdninger til jagt og om vildtet, han går efter i de nye programmer. Derudover får du også svar på hvor Nikolaj får sin inspirationen fra og udfordringerne med at lave mad og TV ude i ”bushen”. Sidst men ikke mindst sluttes aftenen af med en omgang Q&A, hvor Nikolaj overrækker mikrofonen til publikum, der for mulighed for at stille spørgsmål om alt fra Nikolajs karriere til hans bogudgivelser.

-Det bliver en super spændende aften!


Om Nikolaj Kirk

Nikolaj Kirk er udlært fra Hotel Imperial og Hotel Baltik i 1992-1993. Han har været køkkenchef på diverse restauranter, men valgte i 2003 at blive selvstændig. Desuden har han udgivet bogen ”Beretninger fra fremmede køkkener” og "Ild - Eventyrlig mad". Få et underholdende og spændende indblik i hans gastronomi og programmet Nak og Æd med et Nikolaj Kirk foredrag.

 

Vi ser frem til en fantastisk aften på Scandic Sluseholmen.

Nikolaj Kirk & Nak og Æd, foredrag i København SV den 6. september 2021


  Bestil billet

Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Modtag et personligt nyhedsbrev med arrangementer som matcher dine interesser og i dit område

Tikko ApS - Flakhaven 1, 1. sal, 5000 Odense C | CVR: 36468696 - kontakt@tikko.dk