Log på
Eller opret konto

Positiv Psykologi i Virkeligheden 2019 - 24 timer på Sinatur Hotel Storebælt

Sinatur Hotel Storebælt, Nyborg - 4. - 5. oktober 2019
Positiv Psykologi i Virkeligheden 2019 - 24 timer på Sinatur Hotel Storebælt
PIV

Positiv Psykologi i Virkeligheden 2019 

 

PIV-døgnet er 24 timer, hvor vi deler viden, cases og lavpraktiske erfaringer med at anvende positiv psykologi i virkeligheden. Alt sammen i fremragende omgivelser på Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg.

Dagen vil være fyldt med oplevelser og korte foredrag, som giver anledning til vidensdeling, refleksioner og gode samtaler om alt det væsentlige, vigtige og værdifulde inden for positiv psykologi. En sand buffet af værktøjer og viden. René Oehlenschlæger er facilitator og konferencier.

Konferencen er for alle, der er nysgerrige på livet, og på hvordan man selv kan påvirke andres og egen trivsel. Konferencen giver inspiration både til fagfolk og til dig, der aldrig eller næsten ikke hørt om positiv psykologi før. 

Det bliver 24 timer, hvor det bliver svært at bevare pessimismen…

De 24 timer er arrangeret af Facebook gruppen PIV (Positiv psykologi I Virkeligheden) og køres nærmest helt non-profit derfor er prisen bestemt ikke en herregård…Programmet er som følger:

Fredag den 4.10.2019

Kl. 10:00

Åbning på de 24 timer - Konferencier og ilt-tilfører René Oehlenschlæger

 

Kl. 10:15

Meditation 12 min til succes - Meditations- og mindfulnesslærer Henning Daverne

 • Hør hvordan du med simple teknikker og meditation som værktøj kan opnå balance i din karriere og dit privatliv i en ofte alt for travl hverdag. 

 

Kl. 11:15 - Pause

 

Kl. 11:30

Positiv psykologi - mindre snak – mere handling - Konsulent og forfatter Mads Bab

 • Hvis positiv psykologi skal virke og løse de problemer, som vi møder hver dag på arbejdet - ja så kræver det mindre varm luft. Mads fortæller hvordan vi omsætter de gode intentioner til konkrete handlinger i hverdagen.

 

Kl. 12:30 - Fælles Fremragende Frokost på dejlige Sinatur Hotel Storebælt

 

Kl. 14:00 - Tre stærke ”PIV talks” på 60 minutter

God arbejdslyst anno 2019 - Fagforeningen Krifa ved direktør Søren Filbert

 • Arbejdet f ylder mindst halvdelen af dine vågne timer. Og hvis du ikke trives, kan det mærkes, når du har fri. Derfor har Krifa valgt at gøre god arbejdslyst til deres centrale mission. Hør Krifas direktør fortælle hvordan.

Fra den klassiske MUS til det store SUS -  Bahne ved HR-chef Grethe Møller og administrerende direktør Benjamin Røpke

 • Bahne har skrottet den klassiske MUS-samtale og implementerer nu i hele kæden ”Det store Bahne SUS”. Hør her hvad de har gjort og hvorfor - og hvilke erfaringer, succeser og overraskelser de har fået.

Positiv psykologi, også hos lægen? - Læge og diplom i positiv psykologi Svala Sigurðardóttir

 • Svala anvender dagligt værktøjer og viden fra positiv psykologi. Hun deler her, hvad hun har brugt, og hvordan det passer til patienten i almen praksis og på sygehuset. Svala vil også tale om andres forskning inden for positiv psykologi i sundhedssektoren og vise, hvordan andre læger og sundhedspersonale bruger positiv psykologi i deres arbejde.

 

Kl. 15:00 - Pause med underholdning

 

Kl. 15:30

Positiv familiepsykologi - Cand.pæd.pæd.psyk, forfatter, PIV-stifter og familiecoach Nadia Holmgren

 • Hvordan anvender vi vores positiv psykologiske viden i familielivet og parforholdet? Nadia kommer med konkrete bud fra sin hverdag som familierådgiver.

 

Kl. 16:15 - Pause

 

Kl. 16:30

Hvis det ikke er held, hvad fanden er det så? - Cand.scient. med speciale i præstationspsykologi, forfatter og konsulent Jacob Lindeblad

 • Jacob Lindeblad vil tale om det at administrere energi - og definerer fire energikilder. Glæd jer til lavpraktiske øvelser om fysisk, følelsesmæssig, mental og intuitiv energi, samt eksempler fra sport og erhvervsliv.

 

Kl. 17:15 - Champagne og snacks

 

Kl. 19:00 - Forrygende Fest med udsigt til Storebælt og sågar med PIV band!

 

Lørdag den 5.10.2019

Fra kl. 07:00 - Morgenmad

 

Kl. 8:30 - Godmorgen ved René Oehlenschlæger

 

Kl. 8:45

Om kunsten at være utilfreds på tilfredsstillende vis - Hans Henrik Knoop, Lektor og Danmarks grand old man inden for emner som flow, positiv psykologi, leg og læringsstile.

 • Hans Henrik Knoop vil diskutere psykologisk bæredygtige kombinationer af positivitet og negativitet med eksempler fra pædagogik, ledelse og journalistik.

 

Kl. 9:50 - Check out – Retur til virkeligheden - BUM!

 

Kl. 10:00 -  Farvel og god weekend.

 


Læs mere om foredragsholderne her:

Henning Daverne

Forfatter, mindfulness- og meditationstræner Henning Daverne’s klare force, at han ikke har til hensigt at pådutte os danskere de østlige principper – medmindre at disse er skræddersyet til, hvordan hverdagen og virkeligheden ser ud for medarbejderne i danske virksomheder. Henning har undervist mere end 20.000 mennesker og betragtes i dag, som en af spidskompetencerne i Danmark inden for erhvervsmeditation. Forvent at han er konkret, humoristisk og at du bliver involveret. Lær hvordan du kan udvikle din koncentrationsevne, kreativitet og selvindsigt på bare 12 minutter. Se mere på henningdaverne.dk.

 

Mads Bab

Med 20 års erfaring inden for organisationsudvikling har Mads et indgående kendskab til de forhold, der sikrer at virksomheder gør det godt og har det godt. Som forfatter, universitetsunderviser, international foredragsholder og ekspert inden for bæredygtig organisationsudvikling har Mads rådgivet og udviklet ledere på alle niveauer, designet prisbelønnede værktøjer og medvirket til at gøre forandring og forbedring til en håndterbar størrelse i en kompleks verden. Se mere om Mads på gnist.com.

 

Krifa ved Søren Filbert

Direktør Søren Filbert er en af hovedarkitekterne bag Missionen God Arbejdslyst fra Krifa. Krifa har i en årrække gennemført en omfattende kortlægning af danskernes arbejdslyst i samarbejde med Institut for Lykkeforskning og TNS Gallup. 74% af danskernes arbejdslyst er nu kortlagt. Krifa har udviklet produkter som kan måle både virksomheders samlede og individers individuelle arbejdslyst – og ændre det mod det bedre”

 

Bahne ved HR-chef Grethe Møller og administrerende direktør Benjamin Røpke

I 1965 åbnede ægteparret Ellen og Jørgen Bahne Sørensen deres første Bahne-forretning i Slagelse under navnet ”Bahne Udstyr & Brugskunst”. Idéen var at åbne en forretning, hvor kunderne selv kunne gå rundt og lade sig inspirere, hvorfor det første slogan lød ”Gå tur hos Bahne”. I dag, mere end 50 år senere, er de stadig familieejet og stolte over at beskæftige tæt på 500 medarbejdere, drive 20 forretninger samt webshoppen Bahne.dk

SUS er baseret på positiv psykologi og det at vi ret faktisk får identificeret de ting som medarbejderne er gode til og det de har lyst til. Derfor er styrkefokus vejen til mere glæde og succes for Bahne.

Benjamin Røpke, Administrerende Direktør i Bahne

Bahne har i foråret 2019 skrottet den ”traditionelle MUS” til fordel for ”Det store Bahne SUS” SUS betyder Styrkebaseret-Udviklings-Samtale og deres koncept er alt sammen baseret på viden fra positiv psykologi og især inspireret og fokuseret på det at finde, bruge og blive ved med at bruge sine styrker.

 

Svala Sigurðardóttir

Svala er i hoveduddannelse i almen medicin samt en diplomuddannelse i positiv psykologi fra Island og er pt. PhD-studerende. Hun anvender dagligt værktøjer og viden fra positiv psykologi og deler ofte både hvad hun har brugt og hvordan det passer til patienten i almen praksis og på sygehuset. Svala formidler forskning inden for positiv psykologi i sundhedssektoren og viser, hvordan læger og sundhedspersonale bruger positiv psykologi i deres arbejde. Svala er fyldt med gejst, social intelligens, kærlighed og videbegær – glæd dig!

 

Nadia Holmgrenn

Nadia har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi og er specialist i trivselspsykologi. Hun bruger sin brede viden inden for læring, udvikling og pædagogik både som pædagogisk-psykologisk konsulent i skoler, PPR mv. og i sin familie- og parterapeutiske praksis, FamilieFlow. Nadia er i 2018 bogaktuel med ”Til kamp mod kedsomhed – i skoler og ungdomsuddannelser”, som hun har skrevet sammen med Mette Marie Ledertoug, Nanna Paarup og Louise Tidmand. Bogen anbefales af eksperter i ind- og udland som et vigtigt og værdifuldt bidrag til læring og trivsel i skolen. Se mere om Nadia på familieflow.dk og på nadiaholmgren.dk

 

Jacob Lindeblad

Jacob er uddannet cand.scient med speciale i præstationspsykologi. Han har en to-delt baggrund. På den ene side har han været elitetræner i svømning i 15 år, heraf 6 år som coach for svømmelandsholdet og har haft flere svømmere til EM, VM og OL. Han har undervist på Idrætsstudiet på Københavns Universitet. På den anden side er han direktør og ejer af Lindeblad A/S som han startede op i år 2000 efter at have sluttet sportskarrieren. I 2014 udgav han bogen ”Virkeligheden vinder” og i 2018 sin anden bog ”Hvis det ikke er held, hvad fanden er det så?”. Se mere om Jacob på lindeblad.dk.

 

Hans Henrik Knoop

Er lektor ved Aahus Universitet og Danmarks førende autoritet inden for emner som flow, positiv psykologi, leg og læringsstile. Det er ekspertiser, som han blandt andet har brugt i forskningsprojekter for LEGO og i de populære Tv-programmer “Plan B” og “Skolen – verdensklasse på 100 dage”. Samtidig er han en fremragende formidler, hvilket gør ham til en meget efterspurgt foredragsholder. Derudover har Hans Henrik Knoop været ekstraordinær professor ved North-West University siden 2014 og tidligere præsident for European Network for Positive Psychology.

 

René Oehlenschlæger – konferencier og facilitator

Er som den første i Danmark uddannet i positiv psykologi i USA ved Tal Ben-Shahar, der er et fyrtårn inden for positiv psykologi. René har siden 2010 i sin fars firma O2.nu delt sin omfangsrige viden om positiv psykologi på en inviterende og involverede måde, der giver deltagerne lysten- og redskaber til at videreudvikle sig fagligt og personligt. I 2018 debuterede han sammen med Mikael Kamber som forfatter, da de udgav bogen STÆRKERE – Dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder. Har sammen med Nadia Holmgren i 2014 stiftet Facebookgruppen PIV. Den bruges til at udveksle tanker, dilemmaer, idéer og ikke mindst praktisk erfaring med at anvende positiv psykologi i virkeligheden og tæller nu over +500 medlemmer.

 

Alt dette er med:

Fredag den 4.10 kl. 9:00 til Lørdag den 5.10.kl. 10.

 • Formiddagskaffe/the m/ friskbagt morgenbrød, ost, pålæg, frisk frugt  og Isvand
 • Frokostanretning inkl. 1 vand/øl
 • Eftermiddagskaffe/ the og hjemmebag
 • Festmiddag fredag aften - Bemærk drikkevarer er for egen regning.
 • Overnatning på Sinatur Hotel Storebælt
 • Morgenbuffet, Isvand, Kaffe/the 

 

Sinatur Hotel Storebælt
Østerøvej 121 Nyborg Syddanmark 5800
2.250,00 kr.
Sted Sinatur Hotel Storebælt, Nyborg Kategori Kursus Dato og tidspunkt 4. - 5. oktober 2019 Arrangør PIV Hjemmeside -
Sinatur Hotel Storebælt, Nyborg (Kursus)
Dato og tidspunkt 4. - 5. oktober 2019
Arrangør PIV
Pris (+ gebyr)DKK 2.250,00
Arrangementet er afholdt

Positiv Psykologi i Virkeligheden 2019 

 

PIV-døgnet er 24 timer, hvor vi deler viden, cases og lavpraktiske erfaringer med at anvende positiv psykologi i virkeligheden. Alt sammen i fremragende omgivelser på Sinatur Hotel Storebælt i Nyborg.

Dagen vil være fyldt med oplevelser og korte foredrag, som giver anledning til vidensdeling, refleksioner og gode samtaler om alt det væsentlige, vigtige og værdifulde inden for positiv psykologi. En sand buffet af værktøjer og viden. René Oehlenschlæger er facilitator og konferencier.

Konferencen er for alle, der er nysgerrige på livet, og på hvordan man selv kan påvirke andres og egen trivsel. Konferencen giver inspiration både til fagfolk og til dig, der aldrig eller næsten ikke hørt om positiv psykologi før. 

Det bliver 24 timer, hvor det bliver svært at bevare pessimismen…

De 24 timer er arrangeret af Facebook gruppen PIV (Positiv psykologi I Virkeligheden) og køres nærmest helt non-profit derfor er prisen bestemt ikke en herregård…Programmet er som følger:

Fredag den 4.10.2019

Kl. 10:00

Åbning på de 24 timer - Konferencier og ilt-tilfører René Oehlenschlæger

 

Kl. 10:15

Meditation 12 min til succes - Meditations- og mindfulnesslærer Henning Daverne

 • Hør hvordan du med simple teknikker og meditation som værktøj kan opnå balance i din karriere og dit privatliv i en ofte alt for travl hverdag. 

 

Kl. 11:15 - Pause

 

Kl. 11:30

Positiv psykologi - mindre snak – mere handling - Konsulent og forfatter Mads Bab

 • Hvis positiv psykologi skal virke og løse de problemer, som vi møder hver dag på arbejdet - ja så kræver det mindre varm luft. Mads fortæller hvordan vi omsætter de gode intentioner til konkrete handlinger i hverdagen.

 

Kl. 12:30 - Fælles Fremragende Frokost på dejlige Sinatur Hotel Storebælt

 

Kl. 14:00 - Tre stærke ”PIV talks” på 60 minutter

God arbejdslyst anno 2019 - Fagforeningen Krifa ved direktør Søren Filbert

 • Arbejdet f ylder mindst halvdelen af dine vågne timer. Og hvis du ikke trives, kan det mærkes, når du har fri. Derfor har Krifa valgt at gøre god arbejdslyst til deres centrale mission. Hør Krifas direktør fortælle hvordan.

Fra den klassiske MUS til det store SUS -  Bahne ved HR-chef Grethe Møller og administrerende direktør Benjamin Røpke

 • Bahne har skrottet den klassiske MUS-samtale og implementerer nu i hele kæden ”Det store Bahne SUS”. Hør her hvad de har gjort og hvorfor - og hvilke erfaringer, succeser og overraskelser de har fået.

Positiv psykologi, også hos lægen? - Læge og diplom i positiv psykologi Svala Sigurðardóttir

 • Svala anvender dagligt værktøjer og viden fra positiv psykologi. Hun deler her, hvad hun har brugt, og hvordan det passer til patienten i almen praksis og på sygehuset. Svala vil også tale om andres forskning inden for positiv psykologi i sundhedssektoren og vise, hvordan andre læger og sundhedspersonale bruger positiv psykologi i deres arbejde.

 

Kl. 15:00 - Pause med underholdning

 

Kl. 15:30

Positiv familiepsykologi - Cand.pæd.pæd.psyk, forfatter, PIV-stifter og familiecoach Nadia Holmgren

 • Hvordan anvender vi vores positiv psykologiske viden i familielivet og parforholdet? Nadia kommer med konkrete bud fra sin hverdag som familierådgiver.

 

Kl. 16:15 - Pause

 

Kl. 16:30

Hvis det ikke er held, hvad fanden er det så? - Cand.scient. med speciale i præstationspsykologi, forfatter og konsulent Jacob Lindeblad

 • Jacob Lindeblad vil tale om det at administrere energi - og definerer fire energikilder. Glæd jer til lavpraktiske øvelser om fysisk, følelsesmæssig, mental og intuitiv energi, samt eksempler fra sport og erhvervsliv.

 

Kl. 17:15 - Champagne og snacks

 

Kl. 19:00 - Forrygende Fest med udsigt til Storebælt og sågar med PIV band!

 

Lørdag den 5.10.2019

Fra kl. 07:00 - Morgenmad

 

Kl. 8:30 - Godmorgen ved René Oehlenschlæger

 

Kl. 8:45

Om kunsten at være utilfreds på tilfredsstillende vis - Hans Henrik Knoop, Lektor og Danmarks grand old man inden for emner som flow, positiv psykologi, leg og læringsstile.

 • Hans Henrik Knoop vil diskutere psykologisk bæredygtige kombinationer af positivitet og negativitet med eksempler fra pædagogik, ledelse og journalistik.

 

Kl. 9:50 - Check out – Retur til virkeligheden - BUM!

 

Kl. 10:00 -  Farvel og god weekend.

 


Læs mere om foredragsholderne her:

Henning Daverne

Forfatter, mindfulness- og meditationstræner Henning Daverne’s klare force, at han ikke har til hensigt at pådutte os danskere de østlige principper – medmindre at disse er skræddersyet til, hvordan hverdagen og virkeligheden ser ud for medarbejderne i danske virksomheder. Henning har undervist mere end 20.000 mennesker og betragtes i dag, som en af spidskompetencerne i Danmark inden for erhvervsmeditation. Forvent at han er konkret, humoristisk og at du bliver involveret. Lær hvordan du kan udvikle din koncentrationsevne, kreativitet og selvindsigt på bare 12 minutter. Se mere på henningdaverne.dk.

 

Mads Bab

Med 20 års erfaring inden for organisationsudvikling har Mads et indgående kendskab til de forhold, der sikrer at virksomheder gør det godt og har det godt. Som forfatter, universitetsunderviser, international foredragsholder og ekspert inden for bæredygtig organisationsudvikling har Mads rådgivet og udviklet ledere på alle niveauer, designet prisbelønnede værktøjer og medvirket til at gøre forandring og forbedring til en håndterbar størrelse i en kompleks verden. Se mere om Mads på gnist.com.

 

Krifa ved Søren Filbert

Direktør Søren Filbert er en af hovedarkitekterne bag Missionen God Arbejdslyst fra Krifa. Krifa har i en årrække gennemført en omfattende kortlægning af danskernes arbejdslyst i samarbejde med Institut for Lykkeforskning og TNS Gallup. 74% af danskernes arbejdslyst er nu kortlagt. Krifa har udviklet produkter som kan måle både virksomheders samlede og individers individuelle arbejdslyst – og ændre det mod det bedre”

 

Bahne ved HR-chef Grethe Møller og administrerende direktør Benjamin Røpke

I 1965 åbnede ægteparret Ellen og Jørgen Bahne Sørensen deres første Bahne-forretning i Slagelse under navnet ”Bahne Udstyr & Brugskunst”. Idéen var at åbne en forretning, hvor kunderne selv kunne gå rundt og lade sig inspirere, hvorfor det første slogan lød ”Gå tur hos Bahne”. I dag, mere end 50 år senere, er de stadig familieejet og stolte over at beskæftige tæt på 500 medarbejdere, drive 20 forretninger samt webshoppen Bahne.dk

SUS er baseret på positiv psykologi og det at vi ret faktisk får identificeret de ting som medarbejderne er gode til og det de har lyst til. Derfor er styrkefokus vejen til mere glæde og succes for Bahne.

Benjamin Røpke, Administrerende Direktør i Bahne

Bahne har i foråret 2019 skrottet den ”traditionelle MUS” til fordel for ”Det store Bahne SUS” SUS betyder Styrkebaseret-Udviklings-Samtale og deres koncept er alt sammen baseret på viden fra positiv psykologi og især inspireret og fokuseret på det at finde, bruge og blive ved med at bruge sine styrker.

 

Svala Sigurðardóttir

Svala er i hoveduddannelse i almen medicin samt en diplomuddannelse i positiv psykologi fra Island og er pt. PhD-studerende. Hun anvender dagligt værktøjer og viden fra positiv psykologi og deler ofte både hvad hun har brugt og hvordan det passer til patienten i almen praksis og på sygehuset. Svala formidler forskning inden for positiv psykologi i sundhedssektoren og viser, hvordan læger og sundhedspersonale bruger positiv psykologi i deres arbejde. Svala er fyldt med gejst, social intelligens, kærlighed og videbegær – glæd dig!

 

Nadia Holmgrenn

Nadia har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi og er specialist i trivselspsykologi. Hun bruger sin brede viden inden for læring, udvikling og pædagogik både som pædagogisk-psykologisk konsulent i skoler, PPR mv. og i sin familie- og parterapeutiske praksis, FamilieFlow. Nadia er i 2018 bogaktuel med ”Til kamp mod kedsomhed – i skoler og ungdomsuddannelser”, som hun har skrevet sammen med Mette Marie Ledertoug, Nanna Paarup og Louise Tidmand. Bogen anbefales af eksperter i ind- og udland som et vigtigt og værdifuldt bidrag til læring og trivsel i skolen. Se mere om Nadia på familieflow.dk og på nadiaholmgren.dk

 

Jacob Lindeblad

Jacob er uddannet cand.scient med speciale i præstationspsykologi. Han har en to-delt baggrund. På den ene side har han været elitetræner i svømning i 15 år, heraf 6 år som coach for svømmelandsholdet og har haft flere svømmere til EM, VM og OL. Han har undervist på Idrætsstudiet på Københavns Universitet. På den anden side er han direktør og ejer af Lindeblad A/S som han startede op i år 2000 efter at have sluttet sportskarrieren. I 2014 udgav han bogen ”Virkeligheden vinder” og i 2018 sin anden bog ”Hvis det ikke er held, hvad fanden er det så?”. Se mere om Jacob på lindeblad.dk.

 

Hans Henrik Knoop

Er lektor ved Aahus Universitet og Danmarks førende autoritet inden for emner som flow, positiv psykologi, leg og læringsstile. Det er ekspertiser, som han blandt andet har brugt i forskningsprojekter for LEGO og i de populære Tv-programmer “Plan B” og “Skolen – verdensklasse på 100 dage”. Samtidig er han en fremragende formidler, hvilket gør ham til en meget efterspurgt foredragsholder. Derudover har Hans Henrik Knoop været ekstraordinær professor ved North-West University siden 2014 og tidligere præsident for European Network for Positive Psychology.

 

René Oehlenschlæger – konferencier og facilitator

Er som den første i Danmark uddannet i positiv psykologi i USA ved Tal Ben-Shahar, der er et fyrtårn inden for positiv psykologi. René har siden 2010 i sin fars firma O2.nu delt sin omfangsrige viden om positiv psykologi på en inviterende og involverede måde, der giver deltagerne lysten- og redskaber til at videreudvikle sig fagligt og personligt. I 2018 debuterede han sammen med Mikael Kamber som forfatter, da de udgav bogen STÆRKERE – Dyrk dine styrker, håndtér dine svagheder. Har sammen med Nadia Holmgren i 2014 stiftet Facebookgruppen PIV. Den bruges til at udveksle tanker, dilemmaer, idéer og ikke mindst praktisk erfaring med at anvende positiv psykologi i virkeligheden og tæller nu over +500 medlemmer.

 

Alt dette er med:

Fredag den 4.10 kl. 9:00 til Lørdag den 5.10.kl. 10.

 • Formiddagskaffe/the m/ friskbagt morgenbrød, ost, pålæg, frisk frugt  og Isvand
 • Frokostanretning inkl. 1 vand/øl
 • Eftermiddagskaffe/ the og hjemmebag
 • Festmiddag fredag aften - Bemærk drikkevarer er for egen regning.
 • Overnatning på Sinatur Hotel Storebælt
 • Morgenbuffet, Isvand, Kaffe/the 

 

Positiv Psykologi i Virkeligheden 2019, kursus i Nyborg den 4. - 5. oktober 2019 (24 timer på Sinatur Hotel Storebælt)


Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Modtag et personligt nyhedsbrev med arrangementer som matcher dine interesser og i dit område

 

Tikko ApS - Flakhaven 1, 1. sal, 5000 Odense C | CVR: 36468696 - kontakt@tikko.dk