Log på
Eller opret konto

Foredrag med Nikolaj Kirk

Skagen Kultur- og fritidscenter, Skagen - 4. november 2021
Foredrag med Nikolaj Kirk
Arild Poul Rødseth

Foredrag med Nikolaj Kirk

Prisvindende kok og forfatter særligt kendt fra Nak og æd.

Nikolaj Kirk blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede i tv-programmer som Mad i kassen, Go´morgen Danmark og ikke mindst det populære livsstilsprogram Nak og æd om jagt og natur, som han laver i samarbejde med Jørgen Skouboe Møller.

Gastronomi er Nikolaj Kirks helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. Desuden kan du opleve et spændende Nikolaj Kirk foredrag om emnet. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj Kirk konstant efter nye teknikker rundt omkring i verden, som kan inspirere ham til nye retter. Inspirationen kommer ofte fra de mange små lokalsamfund, hvor han får lov til at være en del af kulturen for en stund, for at kunne lære nye teknikker. Når Nikolaj Kirk laver mad, er det vigtigste for ham de mange grundteknikker, der ligger bag hver enkel råvare. Alle råvarer er ligeværdige ifølge Nikolaj Kirk, hvad enten det er en dansk kartoffel eller en dyr trøffel!

Nikolaj Kirk er udlært fra Hotel Imperial og Hotel Baltik i 1992-1993. Han har været køkkenchef på diverse restauranter, men valgte i 2003 at blive selvstændig. Desuden har han udgivet bogen "Beretningen fra fremmede køkkener". Få et underholdende og spændende indblik i hans gastronomi og programmet Nak og Æd.

Der tages forbehold for aflysning i tilfælde af sygdom eller anden uforudset personlig begivenhed.

Billetter refunderes ikke.

Skagen Kultur- og fritidscenter
Kirkevej 19 Skagen Nordjylland 9990
219,00 kr.
Sted Skagen Kultur- og fritidscenter, Skagen Kategori Foredrag Dato og tidspunkt 4. november 2021 - Kl. 19:00 - 21:00 Arrangør Arild Poul Rødseth Hjemmeside -
Skagen Kultur- og fritidscenter, Skagen (Foredrag)
Dato og tidspunkt 4. november 2021
19:00 - 21:00
PrisDKK 219,00 (+ gebyr 20 kr)  Bestil billet

Foredrag med Nikolaj Kirk

Prisvindende kok og forfatter særligt kendt fra Nak og æd.

Nikolaj Kirk blev for alvor et kendt ansigt i Danmark, efter han medvirkede i tv-programmer som Mad i kassen, Go´morgen Danmark og ikke mindst det populære livsstilsprogram Nak og æd om jagt og natur, som han laver i samarbejde med Jørgen Skouboe Møller.

Gastronomi er Nikolaj Kirks helt store passion, som han har skrevet mange bøger om og modtaget adskillige priser for. Desuden kan du opleve et spændende Nikolaj Kirk foredrag om emnet. I forlængelse af passionen for gastronomi søger Nikolaj Kirk konstant efter nye teknikker rundt omkring i verden, som kan inspirere ham til nye retter. Inspirationen kommer ofte fra de mange små lokalsamfund, hvor han får lov til at være en del af kulturen for en stund, for at kunne lære nye teknikker. Når Nikolaj Kirk laver mad, er det vigtigste for ham de mange grundteknikker, der ligger bag hver enkel råvare. Alle råvarer er ligeværdige ifølge Nikolaj Kirk, hvad enten det er en dansk kartoffel eller en dyr trøffel!

Nikolaj Kirk er udlært fra Hotel Imperial og Hotel Baltik i 1992-1993. Han har været køkkenchef på diverse restauranter, men valgte i 2003 at blive selvstændig. Desuden har han udgivet bogen "Beretningen fra fremmede køkkener". Få et underholdende og spændende indblik i hans gastronomi og programmet Nak og Æd.

Der tages forbehold for aflysning i tilfælde af sygdom eller anden uforudset personlig begivenhed.

Billetter refunderes ikke.

Foredrag med Nikolaj Kirk, foredrag i Skagen den 4. november 2021


  Bestil billet

Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Modtag et personligt nyhedsbrev med arrangementer som matcher dine interesser og i dit område

Tikko ApS - Flakhaven 1, 1. sal, 5000 Odense C | CVR: 36468696 - kontakt@tikko.dk