Log på
Eller opret konto

Om Tikko

Gode oplevelser i gode rammer

Tikko er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Derudover er vi også medarrangør på en række større kulturevents. Vi sætter en ære i at give dig den bedste foredragsoplevelse - og sætter derfor altid god tid af til vores arrangementer og holder det i gode, professionelle og behagelige rammer. Vi er nemlig sikre på, at gode rammer skaber gode oplevelser!

Billetterne sælger vi via vores egen billetportal www.tikko.dk  (hvor du er lige nu). Vi tror nemlig på fordelene for dig som gæst ved både at kunne få service og info om indhold, billetter og den praktiske del ét sted - så er alting samlet. Desuden har vi som arrangør altid egne medarbejdere ude til vores arrangementer - en investering i at sikre dig den bedst mulige oplevelse.

I Tikko varetager vi også billetsalget for udvalgte nære samarbejdspartnere og arrangører af events, foredrag og kurser. Tikko samarbejder således i særlige tilfælde med en række udvalgte arrangører og kursusvirksomheder og hjælper med den praktiske håndtering af deres billetsalg.

Med Tikko får du altså også et overblik over andre fede events og kulturelle oplevelser nær dig. Hvem der er arrangør, vil du altid kunne læse under beskrivelsen af eventet.

Glæder os til at byde dig velkommen til et af vores arrangementer.


Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Modtag et personligt nyhedsbrev med arrangementer som matcher dine interesser og i dit område

Tikko ApS - Flakhaven 1, 1. sal, 5000 Odense C | CVR: 36468696 - kontakt@tikko.dk              Arrangørlogin

Cookieindstillinger