Log på
Eller opret konto

Om Tikko

Gode oplevelser i gode rammer

Tikko er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Derudover er vi også medarrangør på en række større kulturevents. Vi sætter en ære i at give dig den bedste foredragsoplevelse - og sætter derfor altid god tid af til vores arrangementer og holder det i gode, professionelle og behagelige rammer. Vi er nemlig sikre på, at gode rammer skaber gode oplevelser!

Billetterne sælger vi via vores egen billetportal www.tikko.dk  (hvor du er lige nu). Vi tror nemlig på fordelene for dig som gæst ved både at kunne få service og info om indhold, billetter og den praktiske del ét sted - så er alting samlet. Desuden har vi som arrangør altid egne medarbejdere ude til vores arrangementer - en investering i at sikre dig den bedst mulige oplevelse.

I Tikko tilbyder vi også at varetage billetsalget for andre arrangører af et event, foredrag, en kulturel begivenhed eller lign. Tikko samarbejder således med en lang række arrangører af foredrag, kurser, koncerter, stand up, teater og andre events og hjælper med den praktiske håndtering af deres billetsalg. 

Med Tikko får du altså også et overblik over andre fede events og kulturelle oplevelser nær dig. Hvem der er arrangør, vil du altid kunne læse under beskrivelsen af eventet.

Glæder os til at byde dig velkommen til et af vores arrangementer.

For arrangører - gratis fordele ved Tikko

Tikko er din billetportal, der samler arrangører og livegæster. 

Som arrangør får du både en markedsføringsplatform samt et system, som nemt forestår al billetsalg og giver dig et let overblik over tilmeldte og økonomi. Du kan nemt, hurtigt og helt gratis oprette dine events, og herefter er du hurtigt i gang med billetsalget. 

  • Det er gratis at oprette events. Når du uploader dit event, godkendes det hurtigt af Tikkos support og dit event er herefter online. 

  • Som arrangør får du din egen profil med adgang til statistik og overblik over salget af dine billetter og økonomien i dit arrangement.

  • Tikko giver dig et overblik over, hvem der kommer til dit arrangement. Du kan helt gratis udskrive en gæsteliste og sende dine gæster info om arrangementet.

I  forbindelse med salget af billetter pålægges købet et billetgebyr - sådan får vi det også til at hænge sammen for os.

Vi glæder os til at hjælpe dig med salget af dine billetter.  


Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Modtag et personligt nyhedsbrev med arrangementer som matcher dine interesser og i dit område

Tikko ApS - Flakhaven 1, 1. sal, 5000 Odense C | CVR: 36468696 - kontakt@tikko.dk              Arrangørlogin

Cookieindstillinger