Log på
Eller opret konto

Betingelser

Tikko er en digital billetportal og formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør.

Betalingsbetingelser:

Alle priser er som udgangspunkt altid angivet inklusiv moms og andre afgifter. Hvor det er anført dog ex. moms.

Du kan på Tikko.dk betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Maestro, Mastercard, American Express, eDankort og MobilePay. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS, og Tikko gemmer ikke kortoplysningerne. På kreditkort udstedt til CVR-nr. og på betalingskort udstedt uden for Danmark kan der tilkomme et betalingsformidlingsgebyr. 

Vi hæver pengene pengene på din konto ved bestilling af billetterne. Du modtager dine billetter kort tid efter din ordre er gennemført, ca. 5-10 minutter efter. Skulle det ske, at du ikke har modtaget dine billetter indenfor dette tidsrum, vil vi først bede dig tjekke dit spamfilter. Kan du heller ikke finde en mail fra os der, bedes du henvende dig til os på kontakt@tikko.dk

Tikko tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.

Levering og forsendelse:

Billetter:

De købte billetter leveres som elektroniske billetter til den e-mail du indtaster i forbindelse med dit køb. Vær opmærksom på at du selv skal printe dine billetter, eller fremvise dem på intakt telefonen, og medbringe dem til arrangementet. Der vil blive sendt en kvittering til din e-mail umiddelbart efter dit køb. Har du ikke modtaget din billet efter dit køb kan du henvende dig hos Tikko.

I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 1 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten. Billet-, kort- og evt. administrationsgebyrer refunderes heller ikke.

Billetter kan ikke ændres, justeres eller byttes efter købets gennemførsel.

Billetter erstattes ikke, hvis de mistes.

Gebyr til Tikko refunderes ikke.

Tilkøb:

Tilkøb af et fysisk produkt – f.eks. bøger, merchandise mm. - er altid dækket af fortrydelsesretten. Her gælder de almindelig danske regler for fortrydelse, der giver dig 14 dages fortrydelsesret.

Ved fysiske produkter, som f.eks. bøger, merchandise mm., tiltræder fortrydelsesretten den dag du modtager varen – falder den sidste dag af din fortrydelsesfrist på en helligdag eller en lørdag/søndag, så udløber fristen først den følgende hverdag.

Tilkøb af - f.eks. spisning, drikkevarer mm. – er ikke dækket af fortrydelsesretten. Dog er disse dækket af afbestillingsforsikringen, såfremt denne er tilkøbt ordren og man opfylder kravene i forsikringsaftalen.

Undtagelser hvor fortrydelsesretten frafalder sker ved produkter, der er tilpasset forbrugerens specifikationer – f.eks. signerede bøger, merchandise mm. Disse kan ikke returneres.

Annullering og aflysning:

I tilfælde af aflysning henvises der til den ansvarlige arrangør for yderligere information og eventuel refundering. Arrangøren forbeholder sig ret til at erstatte billetten med lignende arrangement. Tikko formidler udelukkende billetten, og har intet ansvar over for billetkøberen i forbindelse med arrangementet, herunder aflysning, andre mangler ved et arrangement, arrangørens rekonstruktion eller konkurs. Al henvendelse om et arrangement skal rettes direkte til arrangøren. 

Tikko bærer ikke ansvar overfor kunden vedrørende arrangørers konkurser, aflysninger af arrangementer, anden betalingsstandsning eller andre reklamationer. Som billetformidler hæfter Tikko ikke for tilbagebetaling i forbindelse med en aflysning, konkurs eller lign. Al henvendelse om dette skal rettes til arrangøren.

Tikko bærer ikke ansvar ved de problemer, som måtte opstå ved kopiering eller videresalg af billetter.

Specifikt for kurser og uddannelser:

Kursustilmeldinger kan afbestilles indtil otte uger før afholdelse uden omkostninger, mens afbestilling herefter medfører et frameldingsgebyr på 100 %. Afbestilling skal altid ske skriftligt til: kontakt@tikko.dk. Ved udeblivelse fra kurset opkræves uanset årsag det fulde kursusbeløb. NB! Du kan dog til enhver tid og helt op til selve kursusdagen uden ekstra omkostninger overdrage din tilmelding til en kollega. Husk blot i den forbindelse at give os besked med navn og e-mail på den nye deltager.

Tikko forbeholder sig retten til at sende servicemeddelelser til billetkøbere. Servicemeddelelser kan indeholde generel reklame for lignende produkter og egne tjenesteydelser. Vi tilmelder dog ikke kontinuerlig markedsføring uden samtykke fra billetkøber.

Fortrolighed og personoplysninger:

Tikko giver generelt ingen personlige data eller andre informationer indtastet på denne website videre til tredjemand.

Tikko forbeholder sig dog ret til at videregive navn, telefonnummer og e-mail til eventarrangøren, hos hvem du har foretaget en billetbestilling. De personlige data indsamles med henblik på levering af billetter samt for at yde vores arrangører den service, at de kan kontakte dig, hvis et arrangement bliver aflyst eller flyttet.

De data, som Tikko registrerer, er reguleret af 'Lov om behandling af personoplysninger'. Dataansvarlig er Tikko. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven. Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

Med mindre der er givet skriftligt tilsagn, er det hverken tilladt at optage film, lyd eller anvende professionelt fotoudstyr til Tikkos arrangementer. Det er ligeledes ikke tilladt for journalister eller medieansatte offentligt at referere kunstnere eller foredragsholdere direkte.


Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Modtag et personligt nyhedsbrev med arrangementer som matcher dine interesser og i dit område

Tikko ApS - Flakhaven 1, 1. sal, 5000 Odense C | CVR: 36468696 - kontakt@tikko.dk              Arrangørlogin

Cookieindstillinger