Log på
Eller opret konto

Arrangør

SPOKEN | Spoken Word Festival

SPOKEN | Spoken Word Festival har siden 2010 været en årlig tilbagevendende begivenhed i Odense. Siden 2013 er festivalen afholdt af Studenterhus Odense over 8-10 dage i august, som del af H.C. Andersen Festivals. SPOKEN præsenterer årligt 25-35 events i festivalugerne og løbende over året, alle som udforsker ord og litteraturen gennem sanselighed i samtale, oplæsninger, performances, koncerter og dialog. SPOKEN glæder sig til at byde dig på flere "ordvilde" oplevelser i Odense.
Festivalprogrammet byder både på tilbagevendende formater, som Filosofisk Time, Kære Dagbog, åbne scener, ordquiz, workshops og poetry slam, samt poetiske koncerter og forfattersaloner med aktuelle debutanter og etablerede forfattere, musikere og kunstnere. Vi skaber kultur til og for alle aldre ved at præsentere en bred palette af både skæve, traditionelle og urbane genrer.

SPOKEN sætter ikke kun sit aftryk i det odenseanske by- og kulturliv i august. Vi præsenterer forskellige kulturelle og poetiske arrangementer spredt ud på året, som du kan holde øje med på vores sociale medier og hjemmeside.

SPOKEN | Spoken Word Festival har desværre ingen kommende arrangementer på nuværende tidspunkt.
Se kommende arrangementer fra andre arrangører her.

Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Modtag et personligt nyhedsbrev med arrangementer som matcher dine interesser og i dit område

Tikko ApS - Flakhaven 1, 1. sal, 5000 Odense C | CVR: 36468696 - kontakt@tikko.dk              Arrangørlogin

Cookieindstillinger