Log på
Eller opret konto

Ofte stillede spørgsmål

Billetter

Betaling

Refundering

Kørestolsplads

Handicapledsager

Billet til dig med særlige behov

Særligt for kurser

Samarbejdspartnere

Andre spørgsmål

Hvad er forskellen på kategori A og B?

Forskellen på kategori A og B billetterne er, at kategori A er forbeholdt den forreste del af salen, og dermed er man placeret tættere på scenen. Der vil derfor også være en prisforskel på disse to billettyper.

Vilkår i tilfælde af sygdom på dagen (Ved tilkøb af sygdomssikring)

Køberen skal kontakte Tikko senest kl. 12.00 på dagen for afvikling af event. På foranledning af Tikko, skal køberen forsyne Tikko med alle støttedokumenter, der bliver efterspurgt af Tikko – f.eks. kan dette være lægeerklæring. Tilkøbet af sygdomsforsikringen dækker ikke eventuelle tilkøb.

Har Tikko nogle særlige samarbejdspartnere?

Ja, udover vores generelle fine samarbejde med alle de arrangører, der sælger billetter via vores portal samt de mange venues og afholdelsessteder vi kommer hos med vores arrangementer, så har vi et særligt tæt samarbejde med en række dygtige og professionelle aktører i branchen. Det handler om:
LearnX, en ny og ambitiøs kursusudbyder med fagligt højt niveau.
Athenas og Forfatterfordrag - to topprofesionelle foredragsbureauer, som rådgiver og formidler mange af vores aftaler med spændende foredragsholdere.
Dagens Bog - Du kan fysisk møde Dagens Bog ude til rigtig mange af vores arrangementer rundt i landet, hvor de tilbyder attraktive tilbud på bøger i relation til arrangementet.
Desuden tæt samarbejde med professionelle venues såsom Bremen Teater i København, Hermans (Tivoli Friheden) i Aarhus, Herning Kongrescenter MCH, Comwell Hotels, Roskilde Kongrescenter samt Alsion i Sønderborg.

Hvornår modtager jeg mine billetter?

Du modtager dine billetter kort tid efter din ordre er gennemført, ca. 5-10 minutter efter. Skulle det ske, at du ikke har modtaget dine billetter indenfor dette tidsrum, vil vi først bede dig tjekke dit spamfilter. Kan du heller ikke finde en mail fra os der, bedes du henvende dig til os på kontakt@tikko.dk.

Hvordan henter jeg mine billetter?

Efter dit billetkøb vil du modtage en automatisk bekræftelse på e-mail, hvori du finder et link, som vil give adgang til dine billetter.

Jeg har ikke modtaget mine billetter - hvad gør jeg?

Hvis du ikke har modtaget dine billetter indenfor 5-10 minutter, vil vi først bede dig tjekke dit spamfilter. Finder du heller ikke en mail fra os deri, bedes du tage kontakt på kontakt@tikko.dk, så vil vi sørge for at sende dine billetter hurtigst muligt.
Tit og ofte skyldes det en tastefejl i den opgivne e-mailadresse, eller der kan være tale om en systemfejl.

Jeg har mistet min billet - hvad gør jeg?

Kan du ikke længere finde mailen med din billet, bedes du kontakte os på kontakt@tikko.dk. Send samtidig gerne de oplysninger, der er blevet brugt i forbindelse med bestillingen, såsom navn og mailadresse. På den måde finder vi dig hurtigere i systemet og gensender din billet.

Jeg har købt en forkert billet - hvad gør jeg?

Det er ikke muligt at ombytte billetter. Ved køb af billetter til et arrangement med anden arrangør end Tikko, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@tikko.dk, og vi vil undersøge, hvorvidt arrangøren er villig til at acceptere din forespørgsel om et muligt bytte.

Skal jeg have en fysisk billet?

Billetten kan scannes direkte på din telefon, og det er derfor ikke et krav, at du udskriver billetten. Skærmen på din telefon skal dog være intakt.

Jeg har brugt en forkert e-mailadresse ved købet - hvad gør jeg?

Hvis du tror, at du har opgivet en fejlbehæftet e-mailadresse bedes du venligst kontakte os på kontakt@tikko.dk, så løser vi problemet og gensender dine billetter.

Hvordan vælger jeg en nummereret pladsbillet på Tikko?

På udvalgte foredrag vil du bive tildelt en nummereret plads. Dette sker automatisk, og du kan ikke selv vælge pladser i salen. Vores system tildeler de ledigepladdser, der er nærmest scenen, i den sektion/kategori du køber billet i. Pladsens række og nummer vil fremgå på din billet.

Har du et særligt behov som kræver en særlig plads, kan du kontakte os på kontakt@tikko.dk, så finder vi en løsning for dig.

Jeg har købt en billet til en ven, familiemedlem eller lign., men mit navn står på den - hvad gør vi?

Hver billet har tilknyttet et unikt ordre-ID og QR-kode, og det spiller derfor ingen rolle, hvis navn der står angivet på billetten.

Kan jeg købe et gavekort hos jer?

Ja, du kan købe gavekort her: https://www.tikko.dk/gavekort/

Jeg kan ikke købe billetter - hvad gør jeg?

At din bestilling ikke vil gå igennem, kan skyldes flere ting. Undersøg derfor gerne dine oplysninger for mulige tastefejl og om du benytter et gyldigt betalingskort. Vil din bestilling fortsat ikke gå igennem, kan du kontakte os på kontakt@tikko.dk.

Kan jeg få tilsendt en faktura eller betale med EAN?

Ja. Du kan godt få tilsendt en faktura eller betale med EAN. Du skal blot kontakte os på kontakt@tikko.dk. Der vil blive pålagt et faktureringsgebyr på kr. 50,-, per fakturering.

Hvordan kan jeg betale for mine billetter?

Du kan benytte følgende betalingsmuligheder, når du bestiller billetter:

Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB eller MobilePay

Ønsker du at betalingen foregår via faktura eller EAN-nummer, bedes du skrive til os på kontakt@tikko.dk. Der vil blive pålagt et faktureringsgebyr på kr. 39,-, per fakturering.

Er det muligt at få børne-, studie-, eller pensionistrabat?

Det er ikke muligt at få hverken børne,- studie- eller pensionistrabat til de begivenheder, hvor Tikko er arrangør.

Jeg ønsker at refundere min billet - hvad gør jeg?

Billetter kan desværre ikke refunderes. I henhold til "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a" er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten.

Billetter refunderes dog i tilfælde af aflysning.

 

Jeg sidder i kørestol - hvordan køber jeg en kørestolsplads?

Har du behov for en kørestolsplads, bedes du kontakte os på kontakt@tikko.dk eller på telefon fra mandag til torsdag, mellem kl. 10:00 - 14:00.

I mailen må du meget gerne informere os om, hvilket foredrag, du ønsker at deltage i. Så kan vi let og hurtigt hjælpe dig. 

Jeg har brug for at få en handicapledsager med til arrangementet. Skal jeg også købe en billet til min ledsager?

Ved behov for ledsager i tilfælde af handicap, skal du blot bestille det ønskede antal billetter til det pågældende arrangement. Med gyldigt ledsagerkort kommer ledsageren gratis med, til alle foredrag hvor Tikko er arrangør. Når du modtager bekræftelsen på din bestilling, vil du samtidig modtage et 6-cifret ordrenummer, som du bedes fremsende til kontakt@tikko.dk samt dokumentation af ledsagerkort, hvorefter vi vil refundere beløbet for billetten til ledsager.

Ønsker du at have en ledsager med til arrangementer, hvor Tikko ikke står som arrangør, kan Tikko ikke garantere, at dette er muligt. Det er arrangøren af arrangementet, der afgør om der er ledsagerordning til arrangementet. Men kontakt os gerne på kontakt@tikko.dk eller på telefon 88 77 57 70 for at høre om mulighederne.  

Jeg har et handicap, som udover kørestolsplads kræver et særligt hensyn - hvad gør jeg?

Har du et handicap, som skal tilgodeses på den ene eller anden måde, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@tikko.dk.

Det er en god idé, at henvende dig hurtigst muligt, og så vil vi gøre vores for at imødekomme dine ønsker.

Kan jeg afbestille min kursustilmelding?

Kurser hvor Tikko er arrangør:

Kursustilmeldinger kan afbestilles indtil seks uger før afholdelse uden omkostninger, mens afbestilling herefter medfører et frameldingsgebyr på 100 %. Afbestilling skal altid ske skriftligt til: kontakt@tikko.dk. Ved udeblivelse fra kurset opkræves uanset årsag det fulde kursusbeløb.
NB! Du kan dog til enhver tid og helt op til selve kursusdagen uden ekstra omkostninger overdrage din tilmelding til en kollega. Husk blot i den forbindelse at give os besked med navn og email på den nye deltager.

Kurser med anden arrangør end Tikko:

Henvendelse skal ske til arrangøren.

Hvordan behandles mine personlige oplysninger?

Tikko giver generelt ingen personlige data eller andre informationer indtastet på denne website videre til tredjemand. Tikko forbeholder sig dog ret til at videregive navn, telefonnummer og e-mail til eventarrangøren, hos hvem du har foretaget en billetbestilling. De personlige data indsamles med henblik på levering af billetter, samt for at yde vores arrangører den service, at de kan kontakte dig, eksempelvis hvis et arrangement bliver aflyst eller flyttet.

Arrangementet jeg ønsker at deltage i er gratis - behøver jeg en billet?

Hvis du vil garantere dig en plads til et gratis arrangement, skal du stadig bestille en billet, da der kan være begrænsninger på, hvor mange der kan deltage til eventet.


Tilmeld dig til nyhedsbrevet

Modtag et personligt nyhedsbrev med arrangementer som matcher dine interesser og i dit område

Tikko ApS - Flakhaven 1, 1. sal, 5000 Odense C | CVR: 36468696 - kontakt@tikko.dk